The recipe for the world-famous Jägermeister has been kept secret since 1934. More than 50 herbs, blossoms, roots and fruits form the basis for this herbal liqueur classic. The finely ground ingredients rest in large containers for five weeks and release their valuable ingredients and aromas.Origin: Germany Ingredients:Water, alcohol, sugar, plant extracts, caramelized sugar
Ingrédients : Orge – C'est la principale matière première nécessaire au brassage. Les experts Heineken accordent une attention particulière au processus de maltage, qui détermine la couleur de la bière et influence son arôme. Houblon – Cet ingrédient ayant une influence significative sur le profil de la bière, l'entreprise expérimente différents types de houblon pour obtenir des saveurs variées. Levure – La levure Heineken A...
Ingredients:Barley – It is the primary raw material necessary for brewing. Heineken experts pay particular attention to the malting process that determines the beer color and influences its aroma. Hops – Since this ingredient significantly affects beer profile, this company experiments with different types to get various flavors. Yeast – Heineken A-yeast is famous and acts as the gold standard for each yeast type develop...
Le London Dry Gin de Gordon est un gin triplement distillé, composé de baies de genièvre, de graines de coriandre et de racine d'angélique. 37,5 % d'ALC.